Skoči na vsebino

Ogled oddaje SLOVENIJA IMA TALENT

Slovenija nas gleda!

Bingaloojevci smo pretekli petek zasijali v soju žarometov. Ogledali smo si avdicijsko oddajo Slovenija ima talent, in to v živo!

V petek, 10.9., smo se Cili, Pili, Žiži in Domen odpravili proti Ljubljani. Ob 11.30 smo se zbrali v Novem mestu in ne boste uganili kdo je spet zamujal. Ja prav imate – Cili!

Ko so prispeli v Ljubljano, je ekipa POP TV-ja najprej poskrbela za testiranje na Covid. Ker smo imeli še kar nekaj časa, smo si v trgovini najprej kupili nekaj prigrizkov in se nato odpeljali proti Ljubljanski mošeji, kjer smo v parku (kar na tleh) pomalicali in se kmalu odpravili nazaj proti studiju, saj se je snemanje pričelo že ob 14. uri. Ob prihodu v studio nas je snemalna ekipa posedla kar v prvo vrsto tako, da smo res bili v središču dogajanja. Uživali smo ob ogledu mnogih odličnih in tudi malo manj odličnih talentov. Med odmorom smo na odru enkrat nepričakovano nastopili tudi mi in tega vsekakor nismo pričakovali.

Po skoraj sedmih urah snemanja oddaje Slovenija ima talent smo prišli do konca oddaje in ker je bilo še kar nekaj časa in energije, smo se odpravili še proti centru Ljubljane, se sprehodili po mestu, pojedli burger v restavraciji Hoodburger, nato pa se počasi odpravili proti domu.

0 0 votes
Ocena prispevka
Subscribe
Notify of
1 komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luka Cigale
Luka Cigale
1 year ago

Super smo se imeli…uživali na polno! ⚡😄