Skoči na vsebino

Izlet v Kranj

Nov podvig… tokrat v Kranj!

Kot smo že omenili, smo načrtovali nove podvige. In tukaj je že prvi. Žiga, Luka (Cili) in Luka (Pili) so se v torek, 29.6.2021, odpravili na izlet v Kranj.

Dogovorili smo se, da se ob 10.uri dobimo na parkirišču. Vsi trije smo prišli prej kot dogovorjeno, presenetljivo tudi Cili, ki vedno zamuja. Odšli smo še v Tuš po pijačo in prigrizke ter se z BingalooMobilom po avtocesti odpravili proti Gorenjski. Ustavili smo se v Begunjah na Gorenjskem in si šli pogledat kravice in na manjši sprehod. Nato pa nas je pot zanesla na Bled. Tam smo se sprehajali ob jezeru, slikali in občudovali naravo. Ker smo šli mimo panoja za poletno sankanje na Straži, se nam je zdela to odlična ideja za našo nadaljnjo pot. Cili in Pili sta se dvakrat spustila po dolini nato pa smo se odpravili na kratek obisk do Cilijevih sorodnikov na Bledu ter nato lačni odšli na kosilo. Ker smo imeli še nekaj časa smo se odpravili še do parka Brdo, ki smo ga sicer gledali samo od zunaj, saj bi za ogled potrebovali več časa kot smo ga imeli.

Približevala se je ura našega filma, ki smo si ga hoteli ogledati v Cineplexxu Kranj zato smo se počasi odpravili proti kinu. Šli smo kupit vstopnice in naredili “en krog” po trgovini s pohištvom in se pri tem izgubili zaradi česar smo malo zamudili na film, ker brez kokic in nachotov v kino ne moreš.

Po odličnem filmu nas je čakala še dolga pot do doma, po poti se je na BingalooMobilu prižgala se lučka za gorivo tako da smo se po kratkem postanku pa zares utrujeni odpravili proti domu in pripravljeni na nove dogodivščine.

0 0 votes
Ocena prispevka
Subscribe
Notify of
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments